«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Жұма «02» қыркүйек 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Куры отварные / с подливой гарнир (макарон) |
90/100 |
2 |
компот из сухопродуктов |
200/200 |
3 |
Салат свекольный |
90/100 |
4 |
нан |
30/40/50 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Нажымова С
Диетолог: Есенгалиева Ж
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Дүйсенбі «03» қазан 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Сүтке піскен тары ботқасы |
230/250 |
2 |
тоқаш |
80/80 |
3 |
Сүт |
200 |
4 |
нан |
35/40 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Нажымова С
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Сейсенбі «06» қыркүйек 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Плов |
230/250 |
2 |
Кисель |
200 |
3 |
Салат (ақ қырыққабаттан) |
90/100 |
4 |
нан |
35/40 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Нажымова С
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Сәрсенбі «07» қыркүйек 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Тұздалған қиярдан пісірілген сорпа |
200/250 |
2 |
Кисель |
200 |
3 |
Дәуірменді салат |
80/100 |
4 |
нан |
35/40 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Нажымова С
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Бейсенбі «06» қазан 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Сүйектің сорпасынан пісірілген кеспе |
200/250 |
2 |
кисель |
200 |
3 |
нан |
35/40 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Нажымова С
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Жұма «09» қыркүйек 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Бұршақ көжесі |
230/250 |
2 |
Сүт қосылған шәй |
200 |
3 |
Дәуірменді салат |
80/90 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Нажымова С
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Дүйсенбі «26» қыркүйек 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Сүтке піскен күріш ботқасы |
230/250 |
2 |
жеміс |
150/150 |
3 |
Сүт |
200 |
4 |
нан |
35/40 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Нажымова С
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Сейсенбі «27» қыркүйек 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Тауық еті/ гарнир: гречка/тұздық |
60/80 140/160 |
2 |
Кисель |
200 |
3 |
Салат (ақ қырыққабаттан) |
60/80 |
4 |
нан |
35/35 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Нажымова С
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Сәрсенбі «28» қыркүйек 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Сүйектен жасалған кеспе сорпасы |
200/220 |
2 |
тәтті шәй |
200 |
3 |
винегрет салаты |
60/80 |
4 |
нан |
35/35 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Нажымова С
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Бейсенбі «29» қыркүйек 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Плов |
200/230 |
2 |
кептірілген жемістерден жасалған компот |
200 |
3 |
Салат (ақ қырыққабаттан) |
60/80 |
4 |
нан |
35/40 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Нажымова С
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Жұма «30» қыркүйек 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Борщ (сүйектің сорпасымен) |
230/250 |
2 |
кисель |
200 |
3 |
қызылша салаты |
80/90 |
4 |
нан |
35/35 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Нажымова С
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Дүйсенбі «19» қыркүйек 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Сүтке піскен тары ботқасы |
200/230 |
2 |
тоқаш |
60/70 |
3 |
Сүт |
200 |
4 |
нан |
35/35 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Айталиева А
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Сейсенбі «04» қазан 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Тауық еті/ гарнир: макароны/тұздық |
60/80 140/150 |
2 |
кептірілген жемістерден жасалған компот |
200 |
3 |
Дәуірменді салат |
60/80 |
4 |
нан |
35/35 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Айталиева А
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Сәрсенбі «05» қазан 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Тұздалған қиярдан пісірілген сорпа |
230/250 |
2 |
тәтті шәй |
200 |
3 |
Винегрет салаты |
60/80 |
4 |
нан |
35/40 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Айталиева А
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Бейсенбі «06» қазан 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Балықтан жасалған котлет (тұздық) макароны/гарнир |
60/800 140/150 |
2 |
кисель |
200 |
3 |
нан |
35/35 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Айталиева А
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Жұма «07» қазан 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Бұршақ көжесі |
200/230 |
2 |
кептірілген жемістерден жасалған компот |
200 |
3 |
Дәуірменді салат |
60/80 |
4 |
нан |
35/35 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Айталиева А
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Бейсенбі «22» қыркүйек 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Бұршақ көжесі |
200/230 |
2 |
кисель |
200 |
3 |
Дәуірменді салат |
60/80 |
4 |
нан |
35/35 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Айталиева А
Медбике: Көшкімбаева Г
«Бекітемін»:
Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова
Ас мәзірі
Жұма «23» қыркүйек 2022ж
№ |
Тағамның түрі |
Мөлшері |
1 |
Балықтан жасалған котлет (тұздық) макароны/гарнир |
60/800 140/150 |
2 |
кептірілген жемістерден жасалған компот |
200 |
3 |
нан |
35/35 |
ЖК «Зарубин» Зарубин В.В.
Аспазшы: Айталиева А
Медбике: Көшкімбаева Г