Ресми интернет-ресурсқа қош келдіңіз

                                                          «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

 

Ас мәзірі

                                                             Жұма  «02» қыркүйек 2022ж   

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Куры отварные / с подливой

гарнир (макарон)

90/100

2

             компот из сухопродуктов

200/200

3

                  Салат свекольный

90/100

4

нан

30/40/50

 

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Нажымова С

 

Диетолог:                                          Есенгалиева Ж

 

                                                          «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

 

 

Ас мәзірі 

                                                             Дүйсенбі   «03» қазан 2022ж   

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Сүтке піскен тары ботқасы

230/250

2

тоқаш

80/80

3

Сүт

200

4

нан

35/40

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Нажымова С

 

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г

 

                                                                    «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

 

Ас мәзірі

                                                             Сейсенбі   «06» қыркүйек 2022ж   

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Плов

230/250

2

Кисель

200

3

Салат (ақ қырыққабаттан)

90/100

4

нан

35/40

 

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Нажымова С

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г 

                                                                    «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

 Ас мәзірі

                                                             Сәрсенбі   «07» қыркүйек 2022ж   

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Тұздалған қиярдан пісірілген сорпа

200/250

2

Кисель

200

3

Дәуірменді салат

80/100

4

нан

35/40

 

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Нажымова С

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г

 

                                                                    «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова 

Ас мәзірі

                                                             Бейсенбі   «06» қазан 2022ж   

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Сүйектің сорпасынан пісірілген кеспе

200/250

2

кисель

200

3

нан

35/40

 

 

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Нажымова С

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г 

                                                                    «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

Ас мәзірі

                                                             Жұма   «09» қыркүйек 2022ж   

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Бұршақ көжесі

230/250

2

Сүт қосылған шәй

200

3

Дәуірменді салат

80/90

  

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Нажымова С

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г

 

                                                          «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

Ас мәзірі

                                                             Дүйсенбі   «26» қыркүйек 2022ж   

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Сүтке піскен күріш ботқасы

230/250

2

жеміс

150/150

3

Сүт

200

4

нан

35/40

 

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Нажымова С

 

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г

 

                                                                    «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

 

Ас мәзірі

                                                             Сейсенбі   «27» қыркүйек 2022ж   

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Тауық еті/

гарнир: гречка/тұздық

60/80

140/160

2

Кисель

200

3

Салат (ақ қырыққабаттан)

60/80

4

нан

35/35

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Нажымова С

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г

                                                                    «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова 

Ас мәзірі

                                                             Сәрсенбі   «28» қыркүйек 2022ж   

 

  

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Сүйектен жасалған кеспе сорпасы

200/220

2

тәтті шәй

200

3

винегрет салаты

60/80

4

нан

35/35

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Нажымова С

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г

                                                                     «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

Ас мәзірі

                                                             Бейсенбі   «29» қыркүйек 2022ж   

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Плов

200/230

2

кептірілген жемістерден жасалған компот

200

3

Салат (ақ қырыққабаттан)

60/80

4

нан

35/40

 

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Нажымова С

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г 

 

                                                                     «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

 

Ас мәзірі

 

                                                             Жұма   «30» қыркүйек 2022ж   

 

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Борщ (сүйектің сорпасымен)

230/250

2

кисель

200

3

қызылша салаты

80/90

4

нан

35/35

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Нажымова С

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г

 

 

                                                                   «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

 

Ас мәзірі

 

                                                             Дүйсенбі   «19» қыркүйек 2022ж   

 

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Сүтке піскен тары ботқасы

200/230

2

тоқаш

60/70

3

Сүт

200

4

нан

35/35

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Айталиева А

 

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г

 

                                                                    «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

 

 

 

 

 

Ас мәзірі

 

                                                             Сейсенбі   «04» қазан 2022ж   

 

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Тауық еті/

гарнир: макароны/тұздық

60/80

140/150

2

кептірілген жемістерден жасалған компот

200

3

Дәуірменді салат

60/80

4

нан

35/35

 

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Айталиева А

 

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г

 

 

                                                                    «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

Ас мәзірі

 

                                                             Сәрсенбі   «05» қазан 2022ж   

 

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Тұздалған қиярдан пісірілген сорпа

230/250

2

тәтті шәй

200

3

Винегрет салаты

60/80

4

нан

35/40

 

 

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Айталиева А

 

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г

 

 

                                                                    «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

 

 

 

 

 

Ас мәзірі

 

                                                             Бейсенбі   «06» қазан 2022ж   

 

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Балықтан жасалған котлет (тұздық)

макароны/гарнир

60/800

140/150

2

кисель

200

3

нан

35/35

 

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Айталиева А

 

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г

 

                                                                    «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

 

 

Ас мәзірі

 

                                                             Жұма   «07» қазан 2022ж   

 

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Бұршақ көжесі

200/230

2

кептірілген жемістерден жасалған компот

200

3

Дәуірменді салат

60/80

4

нан

35/35

 

 

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Айталиева А

 

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г

 

                                                                     «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

Ас мәзірі

 

                                                             Бейсенбі   «22» қыркүйек 2022ж   

 

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Бұршақ көжесі

200/230

2

кисель

200

3

Дәуірменді салат

60/80

4

нан

35/35

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Айталиева А

 

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г

 

                                                                    «Бекітемін»:

     

         Мектеп директоры: ___________ О.Хуандыкова

 

 

 

 

 

Ас мәзірі

 

                                                             Жұма   «23» қыркүйек 2022ж   

 

 

 

Тағамның түрі

Мөлшері

1

Балықтан жасалған котлет (тұздық)

макароны/гарнир

60/800

140/150

2

кептірілген жемістерден жасалған компот

200

3

нан

35/35

 

 

ЖК «Зарубин»                               Зарубин В.В.

 

Аспазшы:                                        Айталиева А

 

 

Медбике:                                         Көшкімбаева Г